Site icon Общински съвет Русе

Дневен ред на Постоянна комисия по ТСУ за заседанието на 06.12.2011 г. от 16.00 часа

Проект!

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – РУСЕ
Постоянна комисия по ТСУ

ДНЕВЕН РЕД
Заседание на 06.12.2011 г. от 16.00 часа, Заседателна зала

1. Избор на заместник-председател на Постоянната комисия по ТСУ.

2. Контролен лист № 1 – ОТНОСНО: Отчет за изпълнение на решенията на Общински съвет.
Вносител: КМЕТ

3. Контролен лист № 2 – ОТНОСНО: Определяне размера на такса за битови отпадъци /ТБО/ за Висшите училища на територията на Общината /РУ „Ангел Къчнчев” и Висше училище по агробизнес и развитие на регионите./
Вносител: Общински съветници

4. Контролен лист № 3 – ОТНОСНО: Приемане на Правилник за организацията и дейността на ОбС-Русе, неговите комисии и взаимодействието му с Общинската администрация.
Вносител: Председател ОбС

5. Контролен лист № 9 – ОТНОСНО: Корекция на бюджета на Община Русе за 2011 г.
Вносител: КМЕТ

6. Контролен лист № 11 – ОТНОСНО: Съгласуване на годишен план за 2012 г. и актуализирана оценка на риска към стратегически план 2011-2013 г. за дейността на звено „Вътрешен одит” в Община Русе.
Вносител: КМЕТ

7. Контролен лист № 15 – ОТНОСНО: Приемане на наредба за изменение и допълнение на Наредба № 20 за определяне размера на местните данъци на територията на Община Русе.
Вносител: КМЕТ

8. Контролен лист № 19 – ОТНОСНО: Откриване на процедура за провеждане на публичен търг с явно наддаване за продажба на общински имот в с. Николово
Вносител: КМЕТ

9. Контролен лист № 20 – ОТНОСНО: Обявяване на общински имот за имот – публична общинска собственост /ПОС/.
Вносител: КМЕТ

10. Контролен лист № 21 – ОТНОСНО: Откриване на процедура за продажба на общински имот – частна общинска собственост /ЧОС/ в ЖК „Средна кула”, ул. „Д.Талев” № 2
Вносител: КМЕТ

11. Контролен лист № 22 – ОТНОСНО: Одобряване на план-сметка за разходите по дейностите, които ще се финансират през 2012 г. от приходите от таксата за битови отпадъци и определяне размера на таксата за 2012 г.
Вносител: КМЕТ

12. Контролен лист № 24 – ОТНОСНО: Избор на членове на общи събрания в търговските дружества, в които Община Русе има участие.
Вносител: Председател на ОбС – Русе

ПРЕДСЕДАТЕЛ:
(Тихомир Георгиев)

Exit mobile version