Site icon Общински съвет Русе

Годишен отчет за втората година от изпълнението на Програмата за управление на Община Русе за мандат 2011-2015 г.

ДО
ОБЩИНСКИ СЪВЕТ
РУСЕ

ПРЕДЛОЖЕНИЕ
ОТ ПЛАМЕН СТОИЛОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА РУСЕ

ОТНОСНО: Годишен отчет за втората година от изпълнението на Програмата за управление на Община Русе за мандат 2011-2015 г.

УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ,

На основание чл. 44, ал. 5 от Закона за местното самоуправление и местната администрация Кметът на Общината представя ежегодно пред Общинския съвет годишен отчет за изпълнението на Програмата за управление на Община Русе за съответния мандат, която е пряко обвързана с Общинския план за развитие на Община Русе.
На 8 ноември 2011 г. встъпих официално в длъжност кмет на Община Русе и с настоящия отчет представям на Вашето внимание постигнатото в отделните направления през втората година от Програмата за управление на мандат 2011-2015 г. Във връзка с годишния отчет за управлението на Община Русе е изготвен и отчет за изпълнението на проектите, включени в Програмата за управление през настоящия мандат.
Кметският екип ще продължи да работи по реализирането на трите основни приоритета в управленската ни програма: превръщането на Русе в притегателен център за инвестиции, иновации и работа; в привлекателно място за живеене и в община с европейска култура и културен туризъм!
Осъзнавайки, че постигнатото до момента дължим и на подкрепата на Общински съвет Русе, изразявам увереност, че ползотворното ни съвместно сътрудничество ще продължи и през следващите години на управление в името на просперитета на Община Русе и нейните жители!
Приложения:
1. Отчет на кмета на Община Русе за втората година от управлението през мандат 2011-2015 г.;
2. Отчет за изпълнение на дейностите, включени в Програмата за управление на Община Русе за мандат 2011-2015 г.

Изтеглете целия отчет на кмета от тук!

ВНОСИТЕЛ:
ПЛАМЕН СТОИЛОВ
Кмет на Община Русе

Exit mobile version