Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Заседанията на постоянните комисии приключиха, предстои временната комисия за качество на атмосферния въздух в Русе

Общо девет заседания на постоянните комисии към Общински съвет – Русе имаше тази седмица в рамките само на три дни. Първите две комисии заседаваха по график на 6 юли 2020 г.

Общинските съветници разгледаха всички 48 точки от Дневния ред, а Общинската сесия е утре, 31 юли, от 9:00 часа, в зала „Свети Георги“, на 6-ия етаж, в сградата на Община Русе.

Преди това предстои заседанието на временната комисия за проучване на всички факти и обстоятелства, свързани със замърсяването на атмосферния въздух и за отпадъците в Община Русе. То ще се проведе днес, 30 юли, от 17:30 часа, в Заседателната зала на Община Русе и ще може да се гледа онлайн в YouTube канала на Общински съвет – Русе –
https://www.youtube.com/channel/UCFhG55bl_bdtUoyKfInA1AA, както и да следите всички новини, свързани с дейността на Общинския съвет и на Facebook страницата  https://www.facebook.com/obshtinskisuvetRuse/.

Всички заседания на Общинския съвет се провеждат при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с разпространението на COVID-19.