Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА РУСЕ ПЛАМЕН СТОИЛОВ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН

Днес кметът на Община Русе Пламен Стоилов празнува своята 52 – ра годишнина. Още от ранни зори той приема поздравления от близки, приятели и колеги.
Своите благопожелания към рожденика поднесе и председателят на Общински съвет – Русе засл. проф. Васил Пенчев. В поднесения Поздравителен адрес, той изказва своето възхищение от политиката на управление, която Стоилов провежда като кмет на Община Русе. Поздравява го и за неоспоримия организаторски талант, упоритостта и професионализма му като ръководител, които го правят достоен кмет на нашия европейски град. Въпреки трудностите е радостно, че се намират сили и ресурси за обновяването на града, запазването на традициите и реализирането на нови инициативи в полза на русенци, се казва още в поздравлението. От сърце засл. проф. Пенчев пожела на рожденика здраве, професионални успехи и силна воля за постигане на благородната му мисия.
Кметът Пламен Стоилов, благодари за прекрасните пожелания и покани своите гости да вдигнат заедно наздравица за личния му празник.