Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

КМЕТЪТ ПЛАМЕН СТОИЛОВ ПРАЗНУВА РОЖДЕН ДЕН ДНЕС

Кметът на Община Русе Пламен Стоилов празнува 51-я си рожден ден днес. Сред първите, които го поздравиха бяха областният управител Стефко Бурджиев и заместниците му д-р Андриан Райков и Веско Маринов. Своите благопожелание към кмета поднесоха и председателят на Общински съвет Русе засл.проф. Васил Пенчев, както и групата на общинските съветници от ПП ГЕРБ. Екипът на г-н Стоилов – неговите заместници и директорите на дирекции в администрацията също го поздравиха за личния му празник. Уважението си към рожденика заявиха и кметовете и кметските наместници от малките населени места в общината, както и от областното и общинското ръководство на ПП ГЕРБ. Своите благопожелания лично поднесоха и председателят на Държавната агенция за закрила на детето Калин Каменов и ректорът на РУ проф. Христо Белоев.
Г-н Стоилов получи и десетки поздравителни адреси. Те са от служебния министър на околната среда и водите Юлиян Попов, областните управители на Перник и Монтана, кмета на Община Гюргево Николае Барбу, председателя на Окръжен съвет – Гюргево Василе Мустъця и от други представители на местната власт в съседния румънски град. Поздравителни адреси до рожденика изпратиха и ръководители на териториални звена на държавни структури в Русе, читалища, медии.
Освен цветя, г-н Стоилов получи и много икони, сувенири и ловджийски и риболовни такъми, с пожелание да има повече време за хобитата си.