Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Комисията по Икономика, инвестиции, земеделие и туризъм ще заседава извънредно заради увеличаване капитала на „Общински транспорт Русе“ ЕАД

Постоянната комисия по Икономика, инвестиции, земеделие и туризъм ще заседава извънредно на 17 май от 15:30 ч. Причината е провелия се дебат относно увеличаване капитала на „Общински транспорт Русе“ с 2 200 000 лв. (два милиона и двеста хиляди лева). От изпълнителния директор Александър Георгиев е изискан отчет за всички предоставени средства, включително с които се увеличава капиталът на „Общински транспорт Русе“. Комисията ще се излъчва на живо в YouTube канала на Общинския съвет.

Припомняме, че предстоящото 34-то заседание на Общински съвет – Русе ще се проведе на 19 май, четвъртък, в зала „Свети Георги“ в сградата на Община Русе. Дневният ред е от 29 точки, има 2 допълнителни точки за разглеждане. До момента са внесени 2 питания от общински съветници, като крайният срок е днес до края на работния ден.

Всички новини, свързани с Общинския съвет, може да следите на официалния сайт, както и на ФБ страницата на Общински съвет – Русе.