Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

НОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ ОТ ПП „ГЕРБ” ПОЛАГАТ КЛЕТВА В ЧЕТВЪРТЪК

Новите общински съветници от ПП „ГЕРБ” ще положат клетва в началото на утрешното заседание на Общинския съвет.
Церемонията е в изпълнение на решения №№ 420 (от 04.09.2009 г.) и 421 (от 09.09.2009 г.) на Общинската избирателна комисия (ОИК-Русе).

В изпълнение на законовите срокове, се очаква утре, 10.09.2009 г., преди редовното заседание на Общинския съвет, ОИК-Русе да вземе решение и за четвъртия нов съветник.

С административните актове ще се обявят за избрани:

Йорданка Миронова Даневска (ГЕРБ) – на 52 г., с икономическо образование. Главен счетоводител в МЕГАХИМ. Съобразно компетенциите си ще работи в комисиите по „Икономическа политика” и „Бюджет и финанси”;
Марияна Викторова Данева-Иванчева (ГЕРБ) – на 41 г., магистър фармацевт, управител на аптеки „Оптима” в Русе. Ще бъде член на комисиите по „Икономическа политика” и ТСУ;
Владислав Димов Атанасов (ГЕРБ) – на 39 г., завършил български език и история. Специализирал е библиотекознание. Ще работи в комисиите по „Култура и религиозни въпроси” и КУКИ.
Елка Матева Симеонова (ГЕРБ) – на 42 г. с висше педагогическо образование, преподавател и помощник директор в СОУЕЕ „Св.Св.Константин Кирил философ”. Съобразно компетенциите си ще работи в комисиите по ТСУ и ЗОРС.

Новите съветници влизат в местния парламент на местата на Ваньо Танов, Иван Григоров, Петър Даскалов и Ренета Рашкова.