Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ПЛАКЕТ „РУСЕ” ЗА РЪКОВОДСТВОТО И ПЕДАГОГИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ЕЛЕКТРОТЕХНИКА

С плакет „Русе” бяха удостоени ръководството и педагогическия състав на Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Апостол Арнаудов” – Русе. Наградата беше връчена на директора на училището инж. Айдън Юсеинов от председателя на Общински съвет – Русе засл.проф. Васил Пенчев и зам.-кмета Димитър Наков. Това стана по време на тържествен концерт в петък вечерта в Доходното здание, посветен на 50-та годишнина от основаването на професионалната гимназия. На него присъстваха бивши директори, преподаватели и възпитаници на училището, както и роднини на неговия патрон. Честванията на юбилея преминаха под патронажа на кмета Пламен Стоилов.
Наградата плакет „Русе” беше връчена на ръководството и педагогическия състав на учебното заведение за изключителни заслуги в развитието на професионалното образование по електротехника и елетроника в Русе и региона.
Председателят на Общински съвет – Русе засл.проф. Васил Пенчев и кметът на Община Русе Пламен Стоилов получиха юбилейни плакети в знак на признателност за оказаната подкрепа от страна на местната власт и за ползотворното сътрудничество с гимназията през годините.