Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

„Предизвикателството да учиш в СУПНЕ“ събра настоящи и бивши ученици

Дискусията на тема „Предизвикателството да учиш в Дойче шуле“ беше част от редицата събития, с които се отбелязват 30 години от създаването на СУПНЕ. Настоящи и бивши възпитаници имаха възможност да дискутират по темата и да изразят своята гледна точка, да споделят от личния си опит и как времето в училище им е помогнало да се усъвършенстват през годините в професионален план. Зададените въпроси и отговори превърнаха разговора в пълноценна обмяна на опит и споделяне на идеи за бъдещите очаквания и кариерна реализация.

На срещата присъстваха ученици, учители и представители на медиите.

Сред специалните гости беше и председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев. Той е съхранил приятни спомени, а на въпроса какво му липсва най-много от ученическите години, той с усмивка отговори, че това са извънкласните дейности.

В дискусията взеха участие още Сиана Даскалова, Анелия Георгиева, Сара Яворова, Милена Веждарска, Георги Енчев, Николай Славчев, Димитър Черкезов, Радина Костадинова и Чавдар Михайлов.

Най-активните ученици от Немската гимназия са момичетата и момчетата от 10 и 11 клас с ръководител Сияна Мандажиева. В края на събитието директора на училището Искра Иванова изказа благодарност към всички присъстващи в залата, а като спомен от събитието тя връчи сертификати за участие на вече бившите ученици на Дойче шуле, гр. Русе.