Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – РУСЕ ЗАСЛ.ПРОФ. ВАСИЛ ПЕНЧЕВ ПОЗДРАВИ ЗАМЕСТНИК-КМЕТА СТРАХИЛ КАРАПЧАНСКИ ЗА РОЖДЕНИЯ МУ ДЕН

Председателят на Общински съвет – Русе засл.проф. Васил Пенчев поздрави заместник-кмета по Европейско развитие Страхил Карапчански за рождения му ден. Г-н Карапчански посрещна 29-та си година с много цветя, пожелания и подаръци. Своите поздрави към него отправиха и ръководните екипи на Областна администрация и на Община Русе. Областният управител Стефко Бурджиев поздрави лично рожденика и му поднесе поздравителен адрес и букет. Кметът Пламен Стоилов и неговите заместници изненадаха г-н Карапчански с нестандартен подарък – микс от пресни плодове и зеленчуци. Пожеланието беше за здраве, много сили и успешно защитени и реализирани европроекти. Своите благопожелания към рожденика поднесоха и много общински съветници от местния парламент.
Експертите от Дирекция „Европейско развитие“ също допринесоха за празничното настроение на рожденика. Те му поднесоха цветно прасенце-касичка, изрисувано с евромотиви и с евроцент с много нули. Г-н Карапчански получи поздравления и от представители на медии. Рожденикът благодари за вниманието и не пропусна да почерпи гостите си с квалитетни напитки и шоколадови бонбони.