Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – РУСЕ ПРИСЪСТВА НА ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА „ПОЛАГАНЕ НА ОСНОВЕН КАМЪК” НА НОВИЯ ЗАВОД НА ВИТТЕ АУТОМОТИВ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Председателят на Общински съвет – Русе засл. проф. Васил Пенчев, присъства на церемонията за „Полагане на основен камък” на новия завод на ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД в Индустриалната зона на Русе.
Домакините на събитието сред които Едвард Рюкърт – управител на ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД и Томаш Йиндра – управител на ВИТТЕ Аутомотив България ЕООД посрещнаха официалните гости – Президента на Република България Росен Плевнелиев, народния представител Пламен Нунев, Областния управител на Област Русе Венцислав Калчев, кмета на Община Русе Пламен Стоилов.
С „Полагането на основния камък” на новия завод стартира първия етап от дейностите по развитието на компанията, в потвърждение на дългосрочните й намерения за активно участие в икономическото развитие на страната и региона.
Компанията е доставчик на световноизвестните автомобилни производители като Даймлер, Фолксваген, Форд, Дженерал Мотърс и др.
ВИТТЕ Аутомотив се гордее с успехите си, основани на детайлния и систематичен подход както към продуктите, така и към бизнес процесите.