Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Среща между председателите г-н Иво Пазарджиев и г-ца Магдалена Дюлгерова

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев се срещна с Магдалена Дюлгерова – председател на Младежки парламент – Русе и я поздрави за новото начинание, в което младата дама се включва.

Младежки парламент – Русе към Общински младежки дом проведе своето годишно отчетно-изборно събрание вчера, 4 юни.

Повече от 40 бяха участниците, които се включиха в най-важната за клуба годишна среща, а едно от най-значимите неща беше изборът на ново ръководство.

След тайно гласуване новото ръководство се оглави от Магдалена Дюлгерова и тя е новият председател на Младежкия парламент.

Двамата председатели обсъдиха бъдещото сътрудничество между Общински съвет – Русе и Младежки парламент – Русе и различните възможности то да бъде още по-активно.

Тема на обсъждане беше и провеждането на младежки обмен, в който да участват както всички членове на клуба на Младежкия парламент, така и младежи от побратимените на Русе градове, като Русе ще бъде домакин на срещите между страните.

Младежите вече са поканени за участие в комисиите и общинските сесии на Общинския съвет, а също така са г-н Пазарджиев ги покани на стаж, за да се запознаят със спецификите на работата отблизо.

Г-н Иво Пазарджиев е категоричен в подкрепата съм към младите хора, защото именно в тях е бъдещето не само на града ни, но и на България.